Brnenský polmaratón: Vyhrali sme!

26.4.2018 · Aktuality · Inšpirácie

Nie je tajomstvom, že v QI tíme máme náruživých bežcov. Preto na CRAFT Brnenskom polmaratóne štartovali s QI na hrudi hneď dve štafety a jeden pretekár na trati „desiatky“. Aj napriek výnimočne teplému počasiu sa podarilo jednému z tímov vybojovať prvé miesto.

Venovali sme darček bystrckým seniorom

19.3.2018 · Aktuality · Inšpirácie

Darčeky môžu mať rôzne podoby a formy. Domov pre seniorov Foltýnova v brnenskej Bystrci dostal od nás darček v podobe poobedného programu. Akcia s názvom „Aby nám spolu bolo dobre“ sa uskutočnila v stredu 7. 3.

Horolezci z QI tímu prekonali dve šesťtisícovky

20.9.2017 · Aktuality · Inšpirácie

Niekto trávi dovolenku pri mori, kolegovia z nášho QI tímu si vybrali dobrodružnejší variant. Vybrali sa na horolezeckú výpravu do Južnej Ameriky. Úloha znela jasne: vystúpiť na najvyššiu horu Peru Huascarán (6 768 m).

QI Shop alebo prepojenie e-shopu s informačným systémom

26.8.2016 · Inšpirácie

Pre každú firmu sú kľúčové ekonomické informácie. Bez nich nie je možné riadiť spoločnosť. Pokiaľ ide o biznis na internete, platí to dvojnásobne. Úzke prepojenie elektronického obchodu s podnikovým informačným systémom môže firme usporiť veľa času aj peňazí.

ERP pre výrobu – rovnako a zároveň tisíckrát inak

1.6.2016 · Inšpirácie

Pokrok sa zastaviť nedá, napriek tomu nie je možné dúfať, že stroje budú donekonečna rýchlejšie a výkonnejšie. Výrobné firmy teda musia voliť inú cestu – pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov na trhu by mali naplno využívať svoj potenciál. Tento zámer ideálne podporia stále častejšie využívané ERP systémy.