Aktuality

Stretnutie s partnermi: oslava výročia aj golf

27. 6. 2024 · Aktuality

Nie je tajomstvom, že hlavným účelom pravidelných obchodných a implementačných workshopov je možnosť osobného a neformálne ladeného stretnutia s našimi partnerskými firmami. Väčšina s nami spolupracuje veľa rokov, a tak sme priamo na tohoročnej akcii oslávili okrúhle výročie hneď dvakrát – za spoločných 20 rokov ďakujeme partnerom EXAS a PC HELP.

Druhý ročník Triatlonovej štyridsaťštvorky je za nami!

20. 5. 2024 · Aktuality

Boli proste skvelí! Vďaka našim závodníkom, Tomáš Smutný, Petr Hroník, Jan Hofman a Marek Plaček, ktorí úspešne absolvovali druhý ročník Triatlonovej štyridsaťštvorky v Pozďatíne. Nielen že si dali poriadne do tela, ale štartovným podporili tábor pre deti s cukrovkou, ktorý sa bude konať na rovnakom mieste.

Úspech na polmaratóne

25. 4. 2024 · Aktuality

21,1 km za 1 hodinu a 27 minút! To je skvelý výsledok nášho ekonomického riaditeľa Petra Hroníka na hlavných pretekoch CRAFT Brnenský polmaratón | desiatka | päťka, kde tradične štartuje tá najväčšia konkurencia.

QI v médiách: o kybernetickej bezpečnosti v ICT Revue

19. 4. 2024 · Aktuality

Aprílové vydanie magazínu ICT Revue, ktoré vychádza v rámci Hospodárskych novín, je venované ERP a kybernetickej bezpečnosti. V tematickej ankete odpovedal náš generálny riaditeľ Tomáš Smutný.

Podporujeme mladých futbalistov

11. 4. 2024 · Aktuality

Ani tento rok sme nezabudli na finančný príspevok pre brnenskú More Football Academy, ktorá sa zameriava na prácu s deťmi a mládežou pomocou futbalu a ďalších športových aktivít.