QI v médiách: anketa mesačníka Strojárstvo

23.3.2023 · QI v médiách

Redakcia česko-slovenského periodika Strojárstvo nás prizvala, aby sme sa zúčastnili ankety Okrúhly stôl uverejnenej v marcovom vydaní. Tentokrát bola témou zmena podnikateľského prostredia a jej dopady na biznis plán.

QI v médiách: vychádzame v IT Systems

3.10.2022 · QI v médiách

Aktuálne septembrové číslo časopisu IT Systems je (aj vzhľadom na konanie MSV Brno) venované strojárstvu. Na tento odbor sa špecializujeme niekoľko rokov, pokrýva takmer dve tretiny našich implementácií, navyše sme do QI integrovali nové riešenie optiMES. Aj preto nás oslovila redakcia IT Systems, aby sme sa vyjadrili k téme optimalizácie výroby. Celý článok nájdete tu.

QI v médiách: na slovenskom trhu sa nám darí

27.7.2022 · QI v médiách

Ankety Okrúhly stôl odborného mesačníka Strojárstvo sa zúčastňujeme niekoľkokrát do roka. Tentokrát sme boli oslovení so žiadosťou o zhrnutie tohoročného prvého polroku s výhľadom do konca roku. 

QI v médiách: veľký rozhovor v Strojárstve

10.12.2021 · QI v médiách

Aj v predvianočnom zhone sme si našli čas na rozhovor pre slovensko-český magazín Strojárstvo.

QI v médiách: Vo svojich radoch radi uvítame aj absolventov

29.6.2021 · QI v médiách

Nedávno sme boli prizvaní, aby sme sa zúčastnili ankety Okrúhly stôl odborného mesačníka Strojárenstvo, ktorý vychádza v Českej republike aj na Slovensku. Témou bola problematika uplatnenia absolventov stredných a vysokých škôl na trhu práce v kontexte neľahkej doby, kedy sa vyučovalo prevažne on-line.